Kilpailukykyä Digipyörteessä: Johtaminen // Kulttuuri // Teknologia // Transformaatio – Videotallenne

Liity mukaan huippuasiantuntijoiden kanssa kuulemaan kuinka voit kehittää kilpailukykyä digipyörteen keskellä, kun johtaminen, kulttuuri ja teknologia sovitetaan älykkäästi yhteen.

Suuren suosion saavuttanut #NEXTGENCLOUD-online-tapahtumasarjamme saa jatkoa nyt uusilla näkökulmilla

Luvassa on intensiivinen, energinen, näkemyksellinen ja ajatuksia herättävä tunti. Tätä ei kannata jättää välistä!

  • Miten kilpailukykyä voi todistettavasti mitata ja johtaa?
  • Mikä digitalisaation hyödyntämisessä yhdistää tutkitusti menestyviä yrityksiä?
  • Kuinka teknologiaa ja kulttuuria yhdessä sovittaen voidaan kiihdyttää kilpailukykyä – case Google
  • Miten älykkäällä digitransformaatiolla saavutetaan ylivoimaista kilpailuetua
  • Mistä kaikessa tässä kannattaa lähteä liikkeelle?

Luvassa on intensiivinen, energinen, näkemyksellinen ja ajatuksia herättävä tunti. Tätä ei kannata jättää välistä!

Tapahtumassa mukana:

Marko Parkkinen, toimitusjohtaja, Seedi Oy, hallitusammattilainen, IT-vaikuttaja

Marko Parkkinen toimii vuonna 2009 perustamansa kilpailukyvyn mittaamisen ja kehittämisen toimiston Seedi Oy:n toimitusjohtajana. Seedin missiona on auttaa yrityksiä kehittymään kilpailukykyisemmiksi ja toisaalta pelastaa maailma ratkaisemalla kriittiset ongelmat uusilla yrityksillä. Kuluneen 25-vuoden aikana Marko on perustanut 34 yritystä ja toiminut yli 20 hallituksen jäsenenä. Parkkinen on Boardman Oy:n partneri, Seedin perustaman Woodly Oy:n hallituksen puheenjohtaja, Taito Unitedin hallituksen jäsen ja osin omistamansa Fleet Innovation Oy:n hallituksen advisor.

Parkkiselle myönnettiin vuonna 2005 Mainonnan monitaho -palkkio elämäntyöstään suomalaisen markkinoinnin hyväksi. Vuonna 2010 Tietoviikko lehti valitsi hänet 100 suomalaisen IT vaikuttajan joukkoon. Parkkisen Poditille tuottama podcast Menestyksen eväitä etsimässä oli finalistina vuoden 2021 parhaaksi business podcastiksi.

Markus Hongisto, Country Lead, Google Cloud Finland

Rakastan työskentelyä IT:n ja liiketoiminnan leikkauspisteessä ja auttamaan IT:n kehittymään kohti liiketoimintatavoitteita. Olen aina ollut utelias löytämään uusia tapoja hyödyntää teknologiaa uusiin innovaatioihin perinteisen IT:n lisäksi. Olen innoissaan työskennellessäni IT-alalla tällä disruptiivisellä aikakaudella, jolloin teknologia mahdollistaa uusia tapoja toimia – jopa täysin uutta liiketoimintaa.

 

Anthony Gyursanszky, CEO, Codento

Anthony Gyursanszky aloitti Codenton toimitusjohtajana 2019 yli 30 vuoden IT- ja ohjelmistoalan kokemuksella. Anthony on aiemmin toiminut johtotehtävissä F-Securessa, SSH:ssa, Knowit/Enderossa, Microsoft Finlandissa, Tellabsissa, Innofactorissa ja Elisalla. Gyursanszky on ollut myös ohjelmistoyhtiöiden hallitustehtävissä, mukaan lukien Arc Technology ja Creanord. Anthony toimii myös senior-tason konsulttina Arvokartoituspalveluille. Anthonyn kokemus kattaa liikkeenjohdon, tuotehallinnan, tuotekehityksen, ohjelmistoliiketoiminnan, SaaS-liiketoiminnan, prosessienhallinnan ja ohjelmistokehityksen ulkoistamisen.

 

Markku Tuomala, CTO, Codento

Markku toimii Codenton CTO:na ja Value Discovery -palveluiden senior-tason konsulttina. Markulla on 25 vuoden kokemus ohjelmistokehityksestä ja pilvestä, työskenneltyään Suomen johtavalla teleoperaattorilta Elisalla. Markku vastasi Telco- ja IT-palveluiden pilvistrategiasta ja kuului Elisan tuotannon johtoryhmään. Keskeisiä tehtäviä olivat Elisan ohjelmistostrategia ja liiketoimintakriittisten IT-ulkoistusten operatiivisten palveluiden johtaminen. Markku ajoi asiakaslähtöistä kehitystä ja oli avainasemassa liiketoiminnan kasvussa, palveluiden kuten Elisa Viihde, Kirja, Lompakko, itsepalvelu ja verkkoautomaatio parissa. Markku johti myös Elisan konesalitoimintojen muutosta DevOpsiin.

 

Pyydä pääsyä videotallenteeseen: